Betoninjectie

Heeft u tijdens het verbouwen van uw woning een lekkage ontdekt in een betonnen muur? Dan is het ontzettend belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend betonreparatiebedrijf. Door vroegtijdig deze schade te laten repareren, voorkomt u namelijk dat de lekkage zich verder uitbreidt. Het repareren van deze scheur kan sinds enkele jaren met behulp van een betoninjectie. Bij BetonCare zijn wij specialist in het herstellen van beton en vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van een betoninjectie.

Betoninjectie Betoncare

Wat is betoninjectie?

Met een betoninjectie is het mogelijk om op een effectieve manier versleten en gescheurd beton te repareren. Dit wordt gedaan door boorgaten en nippels in het beton te maken. Hierna wordt er een injectievloeistof in het beton gespoten om het niet alleen te repareren, maar ook direct waterdicht te maken. De oorzaak en de aard van de scheurvorming in beton kan enorm verschillen. Hierdoor zijn er tegenwoordig meerdere typen injectievloeistoffen beschikbaar. Onze specialisten kijken altijd naar de beste oplossing voor uw schade om het zo effectief mogelijk te herstellen. 

Wanneer kiezen voor beton injecteren?

Het is inmiddels algemeen bekend dat beton te leiden heeft onder vervuiling, verwering, temperatuurverschillen, druk en spanning. Hierdoor vermindert de gezondheid van beton in de loop der jaren en kunnen er problemen ontstaan. Wanneer u niet op tijd aangetast beton laat herstellen, dan zal dit materiaal broos worden. Dit uit zich in loszittende stukken beton, betonrot en vochtproblemen. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om beton te laten injecteren. Dit is een uitstekende oplossing voor de volgende schades:

De injectiesystemen van BetonCare

Bij BetonCare begrijpen wij als geen ander dat beton beschadigd raakt onder verschillende omstandigheden. Hierdoor is niet iedere lekkage of scheur op dezelfde manier te repareren. Om al het beton weer in zijn glorie te kunnen herstellen, maken wij gebruik van de volgende injectiesystemen:

Waarom betoninjectie?

De betoninjectie techniek is één van de meest nette manieren om uw beton te herstellen. Hierbij worden de scheuren in beton gevuld en krijgt u direct waterdicht beton. Hierdoor lekken de wanden en vloeren niet meer. Het beton injecteren wordt ook toegepast om gescheurd beton weer aan elkaar vast te lijmen. Een betoninjectie is voor de meeste reparaties dus de makkelijkste techniek en is bovendien snel. 

Laat beton injecteren door BetonCare

Wilt u zo snel mogelijk uw beton laten injecteren? Neem dan snel contact op met BetonCare en haal de specialist op het gebied van betonreparaties in huis. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en hebben daardoor ontzettend veel kennis en expertise. Daarnaast inspecteren wij van tevoren alle schades om met een passende oplossing te komen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw beton in zijn oude glorie wordt hersteld. Voor eventuele vragen kunt u bellen naar 06-26881791. Met zoveel voordelen laat u uw beton natuurlijk injecteren door BetonCare!

Direct contact opnemen

Betoncare reparatie en renovatie Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Betoncare Meppel

Snel vrijblijvend contact met Betoncare?

Contact met BetoncareVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

Voor bouwkundig onderhoud, betonherstel, betonbescherming en meer.

Beton laten repareren

Reeststouwe 26
7944 AW Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Klik en plan uw route
Betoncare Reparatie en renovatie
                                                           Sitemap