Kelder waterdicht maken 

Regelmatig vocht in uw kelder? Laat dan uw kelder waterdicht maken. Nederland is een heus waterland en heeft natuurlijk het imago van een echt regenland. Daardoor kan er al snel sprake zijn van wateroverlast. Veel materialen die normaal opgeslagen worden in kelders kunnen echter slecht tegen water. Heeft u vaak vocht in uw kelder? Onderneem gelijk actie.

Kelder waterdicht laten maken

betonrenovatie

Slecht voor uw gezondheid

Daarnaast is vocht in uw kelder slecht voor uw gezondheid. Schimmels en ongedierte houden van vochtige plekjes en verspreiden allergenen. Mensen met astma hebben meer last van hun luchtwegen in vochtige woningen. Naast dat het slecht kan zijn voor uw gezondheid, kan het ook slecht zijn voor uw woning. Door de vocht kan de verf op de muur afbladeren, plakwerk loskomen en er ontstaan vieze plekken op de muur. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, laat dus snel uw kelder waterdicht maken. 

Kelder waterdicht maken: onze technieken

Uw kelder waterdicht maken? Hiervoor gebruiken wij meerdere technieken om een kelder waterdicht te maken. Een echte vakman heeft namelijk voor elke situatie een passende oplossing. We hanteren de volgende technieken bij het waterdicht maken van uw kelder: 

Door middel van de injectietechniek wordt het beton geïnjecteerd om scheuren in beton te vullen. Het kan gezien worden als het lijmen van het gescheurde beton. Deze techniek is het netst en kan over het algemeen snel en gemakkelijk gedaan worden. Door middel van de juiste apparatuur en 20 jaar ervaring, kan Betoncare uw betonnen muur weer zo goed als nieuw maken. 

Betoninjectie Betoncare

Waterdichte mortel is een waterdichtingsmiddel voor mengsels van mortel en beton. Het mengsel wordt dankzij dit middel elastischer, waardoor er beter bestand is tegen bepaalde vormingen.  

Door middel van deze technieken zorgen wij ervoor dat u zonder gedoe een waterdichte kelder heeft. 

Laat uw kelder waterdicht maken door Betoncare

Voorkom schade door wateroverlast en ander ongemak. Laat uw kelder waterdicht maken door Betoncare. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken wordt uw kelder waterdicht en waterafstotend.  

Vul snel het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Natuurlijk bent u ook altijd vrij om contact op te nemen via telefoon of mail. Onderneem gelijk actie.

Direct contact opnemen

Betoncare reparatie en renovatie Meppel
Betoncare Meppel

Kelder waterdicht maken?

Binnen 24 uur contactVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

  • Reparatie en bescherming
  • Vochtwering
  • Injectietechniek
  • Renovatie

Door de enorme hoeveelheid aanvragen kunnen wij u helaas niet op korte termijn van dienst zijn

Excuses voor het ongemak