Betonrenovatie - beton is niet onverwoestbaar

Ondanks het robuuste karakter van beton is het niet altijd zo onverwoestbaar als het lijkt. Door verouderingsprocessen neemt de kwaliteit van beton af met schade als gevolg.‘Betonschade’ kan ontstaan door: erosie, slijtage, roestende bewapening, overbelasting van betonconstructies of door chemische invloeden.

Direct contact opnemen

Betonrenovatie zorgt ervoor dat uw weer kunt vertrouwen op uw betonconstructie. Betoncare heeft veel kennis van Betonrenovatie en geeft u graag het beste advies.

Renovatie beton Betoncare

Betonschade laten renoveren tot het in goede staat is

Om betonschade weer in goede staat te brengen, is ingrijpende renovatie nodig. Eerst worden de slechte delen verwijderd tot op de gezonde bewapening. Daarna worden deze delen behandeld met een speciale primer. In bepaalde gevallen zal nieuwe bewapening worden aangebracht. Is de te behandelen plek groter, dan wordt een hulpbekisting gemonteerd. 

Onze beschermings- en reparatiematerialen voldoen aan de laatste milieueisen en beschermen de bewapening van binnenuit.

Verschillende manieren van betonrenovatie

Afhankelijk van de klus zijn er verschillende manieren waarop betonrenovatie kan worden uitgevoerd. Zo wordt betonrot handmatig gerepareerd. Voor de grotere betonschades of klussen waarbij de benodigde dekking moet worden uitgebreid maken we gebruik van spuitbeton. Hierbij wordt de stevigheid van het beton hersteld. Naast deze manieren hebben wij nog allerlei andere tactieken die we toepassen, benieuwd welke? Neem dan contact op! 

De betonspecialist van Drenthe

Betoncare is de betonspecialist in regio Meppel en hierbuiten. Met 20 jaar ervaring kunnen wij elke renovatieklus aan. Heeft u twijfels over de houdbaarheid van uw Beton? Wij komen graag langs om dit te inspecteren. Is uw beton toe aan renovatie? Neem dan contact op met de onderstaande contactgegevens en ontdek de mogelijkheden! 

Contact opnemen met Betoncare

Neem snel contact met ons op door op de onderstaande button te klikken of te bellen naar 06-26 881 791. Wij zorgen dan binnen 24 uur voor persoonlijk contact.

Betoncare reparatie en renovatie Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Betoncare Meppel

Snel vrijblijvend contact met Betoncare?

Contact met BetoncareVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

Voor bouwkundig onderhoud, betonherstel, betonbescherming en meer.

Beton laten repareren

Reeststouwe 26
7944 AW Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Klik en plan uw route
Betoncare Reparatie en renovatie
                                                           Sitemap