Betonrenovatie

Vroeger werd er veel met beton gebouwd, omdat men dacht dat het een onverwoestbaar materiaal was. Gelukkig weten we inmiddels dat dit niet waar is. Beton heeft een robuust karakter en is toch niet zo onverwoestbaar als het lijkt. Door verouderingsprocessen neemt de kwaliteit van beton aanzienlijk af met schade als gevolg. Zo kan betonschade ontstaan door: erosie, slijtage, roestende bewapening, overbelasting van betonconstructies of door chemische invloeden. Hierdoor is het verstandig om bij schade direct betonrenovatie uit te laten voeren door BetonCare.

Renovatie beton Betoncare

Betonschade laten renoveren

Om betonschade weer in goede staat te brengen, is ingrijpende renovatie nodig. Hierbij worden eerst alle slechte delen verwijderd tot op de gezonde bewapening. Daarna worden deze delen behandeld met een speciale primer. In bepaalde gevallen zal nieuwe bewapening worden aangebracht. Is de te behandelen plek groter? Dan wordt een hulpbekisting gemonteerd. Het is belangrijk om te weten dat al onze beschermings- en reparatiematerialen voldoen aan de laatste milieueisen en dus de bewapening van binnenuit beschermen. 

Verschillende manieren van betonrenovatie

Afhankelijk van de klus zijn er verschillende manieren waarop betonrenovatie kan worden uitgevoerd. Zo wordt betonrot door onze vakmannen altijd handmatig gerepareerd. Voor de grotere betonschades of klussen waarbij de benodigde dekking moet worden uitgebreid, maken we gebruik van spuitbeton. Hierbij wordt de stevigheid van het beton hersteld. Naast deze manieren hebben wij nog allerlei andere tactieken die we toepassen, benieuwd welke? Neem dan snel contact op! 

De betonspecialist van Drenthe

Bent u op zoek naar betonrenovatie in de regio van Meppel en hierbuiten? Dan is BetonCare de betonspecialist die u zoekt! Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij met onze kennis en expertise elke renovatieklus aan. Daarnaast inspecteren wij van tevoren alle schades om met een passende oplossing te komen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw beton in zijn oude glorie wordt hersteld. Niet voor niets is BetonCare al jaren de betonspecialist van Drenthe.

Betoncare reparatie en renovatie Meppel
Betoncare Meppel

Onze specialiteiten

  • Reparatie en bescherming
  • Vochtwering
  • Injectietechniek
  • Renovatie

Door de enorme hoeveelheid aanvragen kunnen wij u helaas niet op korte termijn van dienst zijn

Excuses voor het ongemak