Voordelig betonrot laten herstellen door Betoncare

Betonrot herkennen

Rot beton kan een hoop gevaren met zich mee brengen en het is dus daarom essentieel dat u op tijd betonrot herkend. Gelukkig is het herkennen van betonrot erg gemakkelijk. Wanneer het beton langzaam afbrokkelt moet er aan de bel getrokken worden. Daarnaast kan het beton aangetast zijn door rode of bruine roestvlekken. 

betonrot

De juiste zorg voor beton

Betonrot is een lastig en vervelend iets. Laat u dit te lang doorzetten, dan is de kans aanwezig dat de plek van de rot broos wordt en bijvoorbeeld de vloer instort. Zeer gevaarlijk en onnodig. Betoncare helpt u graag om dit te vermijden. Want hoewel beton sterk materiaal is, heeft het net als elk ander materiaal de juiste zorg nodig. Beton is ons vak en met onze kennis helpen we uw beton zo goed mogelijk te repareren en te versterken.

Persoonlijke offerte ontvangen

Betonrot is gevaarlijk

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor bepaalde schade aan gewapend beton. Dit betekent dat de in het beton aanwezige wapening gaat roesten. Omdat roesten een expansieve reactie is, een reactie waarbij iets uitzet, barst beton wanneer er roest optreedt. Dit proces is, overduidelijk, niet goed voor het beton en erg gevaarlijk voor de gehele constructie. 

Betoncare tegen betonrot

Het vervelende proces van betonrot kan voorkomen worden door op tijd in de grijpen en door te kiezen voor een lage water/cementfactor. Op die manier krijgt het minder kans om te ontstaan en is het risico een stuk kleiner. 

Om het te repareren gebruikt Betoncare een speciale primer die voldoet aan de laatste milieueisen en regelgeving. Bij deze behandeling wordt het aangetaste beton verwijderd en de speciale primer aangebracht aan de gezonde wapening. De primer zal dan verdere roestvorming tegengaan zodat de sterkte van het beton behouden blijft. 

Uw beton in professionele handen

Bent u er aan toe om uw beton in professionele handen achter te laten? Betoncare staat graag voor u klaar. Maak gerust gebruik van onze contactbutton om ons vragen te stellen. Bellen kan naar 06-26 881 791.

Betoncare reparatie en renovatie Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel06 - 26 881 791

Betoncare Meppel

Snel vrijblijvend contact over uw Betonrot?

Contact met BetoncareVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

Voor bouwkundig onderhoud, betonherstel, betonbescherming en meer.

Beton laten repareren

Reeststouwe 26
7944 AW Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Klik en plan uw route
Betoncare Reparatie en renovatie
                                                           Sitemap