Betonrot

Bent u momenteel uw woning aan het verbouwen? Dan is het essentieel om betonrot vroegtijdig te herkennen, omdat dit een hoop gevaren met zich meebrengt. Gelukkig is het herkennen van betonrot erg gemakkelijk. U moet namelijk direct aan de bel trekken wanneer het beton van uw woning langzaam afbrokkelt. Is het beton aangetast en heeft het rode of bruine roestplekken? Ook dan is er sprake van betonrot. Herkent u één van deze situaties dan is het verstandig om niet langer te wachten met het herstellen van uw betonnen vloer of muur. Dit kan immers tot gevaarlijke situaties leiden. Bij Betoncare zijn wij gespecialiseerd in beton herstellen en helpen wij u graag verder.  

betonrot

Betonrot is gevaarlijk 

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor bepaalde schade aan gewapend beton. Dit betekent dat de aanwezige wapening in het beton gaat roesten. Roesten is een expansieve reactie. Hiermee wordt bedoeld dat het een reactie is waarbij iets uitzet. Wanneer dit bij beton gebeurt, dan zal het barsten zodra er roest optreedt. Een expansieve reactie is niet goed voor beton en erg gevaarlijk voor de gehele constructie. Betonrot herstellen is dan ook een logisch vervolg op het hebben van aangetast beton.  

Mogelijkheid om betonrot te herstellen 

Tijdens het verbouwen is er niets vervelender en lastiger dan betonrot. Aangetast beton moet namelijk altijd zo snel mogelijk gerepareerd worden om gevaarlijke situaties te voorkomen. Wanneer u hiermee te lang wacht, dan is de kans aanwezig dat de aangetaste plek broos wordt. Hierdoor is uw vloer of muur minder sterk en kan het bij de minste aanraking al instorten. Dit is niet alleen ontzettend gevaarlijk, maar ook nog eens onnodig. Door de specialisten van Betoncare in te schakelen wordt dit voorkomen. Wij weten als geen ander dat beton een sterk materiaal is dat in de loop der jaren altijd onderhoud nodig heeft. Beton is ons vak en met onze kennis helpen wij het betonrot te herstellen en versterken. Zo kunt u binnenkort weer met een gerust hart verder met renoveren.  

Betonrot repareren door Betoncare 

Bij Betoncare hebben wij al jaren verstand van beton. Doordat wij gespecialiseerd zijn, kunt u ons voor verschillende soorten betonrot reparatie langs laten komen. Zo voeren wij onder andere de volgende reparaties uit: 

Persoonlijke offerte ontvangen

Veilig wonen door een betonrot reparatie 

Het vervelende proces van betonrot kan op twee manieren voorkomen worden. Allereerst is het belangrijk om tijdens het verbouwen iedere betonnen vloer of muur te controleren op eventuele betonrot. Zodra u aangetast beton heeft gevonden, dan kunt u direct actie nemen om eventuele ernstige schade te voorkomen. Daarnaast kunt u kiezen voor een lage water/cementfactor. Op die manier krijgt betonrot niet de mogelijkheid om te ontstaan en is het risico aanzienlijk kleiner. Door het risico op aangetast beton te verkleinen zorgt u er tegelijk voor dat uw woning veilig en bewoonbaar blijft. 

Betonrot primer gebruiken 

Overweegt u om Betoncare in te schakelen? Dat is een uitstekende keuze aangezien wij betonrot primer gebruiken tijdens de reparatie. Dit opvulmiddel voldoet aan de laatste milieueisen en regelgeving. Hierdoor is het gebruik van betonrot primer volledig veilig. Tijdens een reparatie verwijderen onze specialisten het aangetast beton en wordt het opvulmiddel aangebracht aan de gezonde wapening. Het betonrot primer zal dan verdere roestvorming tegengaan zodat de sterkte van het beton behouden blijft. Door betonrot te repareren voorkomt u levensgevaarlijke situaties en kunt u weer zonder zorgen in uw woning blijven wonen.  

Betoncare voor al uw betonrot reparaties 

Heeft u recent uw woning geïnspecteerd op betonrot en is dit aanwezig? Laat uw beton dan herstellen door Betoncare. Onze specialisten weten alles van beton en staan altijd voor u klaar. Zo kunt u binnenkort weer verder met verbouwen. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Heeft u een specifieke vraag over onze werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem, want wij voorzien u graag van de benodigde informatie. Neem direct contact met ons op via 06-26 881 791 en dan komen wij zo spoedig mogelijk betonrot repareren in uw woning! 

Betoncare reparatie en renovatie Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Betoncare Meppel

Snel vrijblijvend contact over uw Betonrot?

Contact met BetoncareVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

Voor bouwkundig onderhoud, betonherstel, betonbescherming en meer.

Beton laten repareren

Reeststouwe 26
7944 AW Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Klik en plan uw route
Betoncare Reparatie en renovatie
                                                           Sitemap