Betonreparatie en betonrot laten repareren: bescherm uw beton

BetonCare helpt u om beton te inspecteren,  repareren, versterken en te onderhouden. Wij beschikken over de expertise, mankracht en het materiaal om de betonreparatie goed en snel te laten verlopen. Wij hebben al bijna twintig jaar ervaring.

Laat uw beton repareren door BetonCare

Eén van de technieken die BetonCare toepast is de handmatige betonreparatie van betonconstructies dat wil zeggen dat slechte delen, losse- en/of aangetast beton vervangen door nieuw materiaal. Handmatig repareren vindt plaats wanneer sprake is van geringe schade aan de betonnen constructie.

Betonbescherming na betonreparatie

Materiaalsoorten bij handmatig beton repareren.

Wij kunnen vakkundig uw beton repareren. Hulpstoffen die wij hiervoor gebruiken zijn bijvoorbeeld cementgebonden en met polymeer gemodificeerde mortels: PCC mortels en CC mortels. Daarnaast ook kunstharsgebonden mortels (epoxy): PC mortels.

BetonCare gebruikt doorgaans, de volgende materialen:

1. Elbolith waterdichte mortel        
Voor het afdichten van kelders, fundamenten, rioolputten, visvijvers, zwembaden, drink- en bluswaterkelders, zowel preventief alsook curatief.
2. Elbolith emulsie      
Hechtmiddel voor het aanbrengen van verse cement- of betonmortel op  verharde ondergronden. Geschikt voor binnen en buiten.
3. Elbosol HP-15        
Injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend  grondvocht. Uitsluitend geschikt voor horizontale vochtbestrijding in metselwerk en fundamenten,  binnen en buiten.

1, 2 en 3 wordt ook wel '7 stappenplan' genoemd.

4. Elboplast K1 systeem       
Waterdicht kwastrubber. Toepassing voor bijvoorbeeld fundamentafdichting.
5. Elboplast K2 Prof systeem        
Tweecomponenten bitumenafdichting, cementgebonden. Een preventieve behandeling om  wanden en bodems te beschermen met een waterdichte afdeklaag. Toepassing: bv. kelders, rioolputten, tunnels, zwembaden, parkeergarages  en dergelijke.
6. Elbopress S.S.W.
Injectiehars op basis van polyurethaan voor het afdichten van scheuren in  metselwerk, beton en andere bouwgrondstoffen.

Betoncare helpt u

Wilt u meer informatie of wilt u dat Betoncare een betonreparatie of betonrot laten repareren? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Betoncare reparatie en renovatie Meppel
Betoncare Meppel

Onze specialiteiten

  • Reparatie en bescherming
  • Vochtwering
  • Injectietechniek
  • Renovatie

Betonreparatie nodig?