Spuitbeton | BetonCare

Beton staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid, helaas is beton niet gemakkelijk op elke plek ideaal aan te brengen. Een ideale uitkomst hiervoor is spuitbeton. Daarbij is spuitbeton ook ideaal voor het renoveren en/of herstellen van uw beton. Benieuwd naar wat spuitbeton voor u kan betekenen? Neem direct contact op met de specialisten van BetonCare en we helpen u graag verder!

Wat is spuitbeton?    

Maar wat is spuitbeton dan precies? Spuitbeton is in feite een vloeibare, nat soort beton wat spuitbaar aangebracht kan worden. Door middel van hoge druk wordt het betonspecie door een slang gevoerd en verstuift met water en lucht. Wanneer het spuitbeton is aangebracht kan het beton zich verharden. In veel gevallen worden er meerdere lagen over elkaar heen gespoten om zo te komen tot de ideale dikte. 

Normaal gesproken wordt beton eerst gemengd, getransporteerd, in een bekisting gestort en verdicht om tot slot afgewerkt te kunnen worden. Bij spuitbeton wordt dit proces versneld en vindt het in één keer plaats. Ook is er bij spuitbeton geen tot slechts een eenzijdige bekisting nodig. 

Droog spuitbeton en nat spuitbeton

Spuitbeton kan om twee verschillende manieren aangebracht worden. Bij de droge methode wordt de mortel dankzij lucht door een slang verplaatst en wordt pas bij het eind, de spuitmond, water toegevoegd. Bij de natte methode wordt het water al voor het verplaatsen door de mortelspecie gemengd. Vervolgens wordt dit met een slang verpompt. Tot slot wordt bij de spuitmond lucht aangebracht.

Waar wordt spuitbeton voor gebruikt?

Spuitbeton is erg populair en kent dan ook veel toepassingen. De meest voorkomende toepassingen betreffen betonreparaties en versterken van constructies. Ook wordt beton gebruikt bij het maken van speciale vormen en ter bescherming van staalconstructies. Twijfelt u of spuitbeton is wat u zoekt? Neem contact op met onze specialisten en we helpen u graag verder.

Contact opnemen

Renovatie en herstel met spuitbeton

Spuitbeton is ideaal voor het renoveren en herstellen van uw beton. Door middel van spuitbeton kan beschadigd beton namelijk erg gemakkelijk versterkt worden. Dit wordt gedaan door een dunne laag beton aan te brengen op de beschadigingen. 

Spuitbeton prijs

De kosten van spuitbeton hangen af van meerdere factoren, waaronder bijvoorbeeld de oppervlakte. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte prijs voor spuitbeton? Neem dan contact op! BetonCare is de ideale partner op het gebied van spuitbeton.

Prijs aanvragen

Minimale dikte spuitbeton

Ook de minimale dikte of het aantal lagen spuitbeton dat nodig is hangt af van de situatie. Elke situatie vraagt om zijn eigen gepaste oplossing. Benieuwd naar de minimale dikte voor uw situatie? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Spuitbeton door BetonCare

Had u graag gebruik willen maken van spuitbeton? Het gebruik van spuitbeton is echt specialistenwerk. Gelukkig zit u daarmee goed bij BetonCare. Wij beschikken over de juiste ervaring, juiste apparaten en de juiste kennis om spuitbeton op de juiste manier aan te leggen. 

Contact opnemen

Betoncare reparatie en renovatie Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Betoncare Meppel

Snel vrijblijvend contact met Betoncare?

Contact met BetoncareVul het formulier in, binnen 24 uur persoonlijk contact.

Onze specialiteiten

Voor bouwkundig onderhoud, betonherstel, betonbescherming en meer.

Beton laten repareren

Reeststouwe 26
7944 AW Meppel

E-mail Betoncareinfo@betoncare.nl
Telefoon Betoncare Meppel 06 - 26 881 791

Klik en plan uw route
Betoncare Reparatie en renovatie
                                                           Sitemap