Vochtwering - bescherming beton tegen vocht door Betoncare uit Meppel, Drenthe

Vocht is een probleem voor beton. Zonder bescherming tegen vocht kwijnt beton langzaam weg, en valt het uiteindelijk uit elkaar. Uw beton op correcte wijze beschermen tegen vocht is dus een prioriteit als u zeker wilt zijn dat uw beton lang mee gaat.

Betoncare is specialist in het beschermen van beton tegen vocht. Tijdens elke stap van het traject staat Betoncare tot uw dienst.

Vochtwering beton

Voor de volgende probleemgevallen kunt u altijd bij Betoncare terecht.

Inspectie en preventief onderhoud scheelt tijd en geld

Wij voeren inspecties uit om problemen of zwakke plekken te identificeren. Wij bieden advies voor het correcte beschermen van uw beton, en voeren dit advies ook graag voor u uit.

Preventief onderhoud behoort tot één van de belangrijkste taken van Betoncare, en kan u veel overlast in de toekomst besparen. Handel voordat er problemen zijn, zodat u veel tijd en geld op de lange duur bespaart. Neem zelf de stap en zoek contact op met Betoncare door hier te klikken.

Behandelen en beschermen

Behandelen en beschermen zijn de steunpilaren van Betoncare. Met correcte behandeling en bescherming kan uw beton eeuwig lang meegaan. Van betonconstructies, tot loodsen, tot kelders. Geen taak is te groot of te klein voor Betoncare.  

Betocare geeft om beton

Waar vocht het uiterlijk en de integriteit van beton heeft aangetast geeft Betoncare uw bezit zijn oorspronkelijke structuur terug. Neem vandaag nog contact op met Betoncare en geef uw beton de aandacht die het verdient.

Vochtwering beton in Drenthe 

Betoncare is de betonspecialist in Drenthe en omgeving. Met 20 jaar ervaring is er geen klus die wij niet aankunnen. Wilt u de huidige staat van uw beton laten controleren of beschermen tegen vocht? Vul dan het contactformulier in aan de rechterzijde van de pagina, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op! 

Betoncare reparatie en renovatie Meppel
Betoncare Meppel

Onze specialiteiten

  • Reparatie en bescherming
  • Vochtwering
  • Injectietechniek
  • Renovatie

Door de enorme hoeveelheid aanvragen kunnen wij u helaas niet op korte termijn van dienst zijn

Excuses voor het ongemak