Kelderlekkage

Bent u er recent achter gekomen dat u lekkage in de kelder heeft? Dan begrijpen wij als geen ander dat u hiervan enorm baalt. Niet alleen vanwege de schade die de lekkage uiteindelijk aanricht, maar ook door de tijd en geld dat het kost om professionele hulp in te schakelen. Om zo snel mogelijk de lekkage in uw kelder te verhelpen is het verstandig om Betoncare in te schakelen. Wij helpen u graag om de lekkage te dichten of preventief vochtvrij, waterdicht en correctief te maken. Deze maatregelen dragen bij aan een betere isolering van uw kelderwanden. Iets dat in de tijden van snel stijgende gasprijzen ontzettend wenselijk is.

Oorzaken van kelderlekkage

Wat veel mensen tegenwoordig nog niet weten is dat een kelderlekkage vaak ontstaat doordat de kelder in het verleden niet goed onderhouden is. Toch is het noodzakelijk om te weten dat er, ondanks het slechte onderhoud, verschillende oorzaken zijn waardoor kelderlekkage kan ontstaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende situaties:

Een droge kelder verhoogt het wooncomfort

U weet inmiddels dat kelderlekkage vaak te wijten valt aan slecht onderhoud van de kelder. Als u merkt dat uw kelder vochtig wordt, dan is het hoogtijd om direct actie te ondernemen. Wanneer u dit niet doet dan kan er een muffe of vochtige lucht ontstaan die in de loop der jaren zorgt voor schimmels. Daarnaast is een vochtige kelder slecht voor uw gezondheid en draagt het bij aan een hogere energierekening. De koude lucht vanuit de kelder kan immers uw woning intrekken wat ervoor zorgt dat u vaker de kachel moet gebruiken. Hierdoor is het vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren om uw kelder niet te verwaarlozen. Een droge kelder draagt altijd bij aan een beter wooncomfort en voorkomt dat u te maken krijgt met kelderlekkage. 

betonrenovatie

De verschillende soorten kelderlekkage

Er zijn verschillende typen kelderlekkage. Deze zijn:

Gelukkig kunnen wij u helpen bij elke soort kelderlekkage. Daarom kiest u voor betoncare voor al uw betonreparaties en onderhoud!

Waarom u uw kelderlekkage laat repareren bij Betoncare

Binnen 24 uur persoonlijk contact met Betoncare

Last van acute kelderlekkage? Betoncare repareert uw lekkage snel en goed. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken, maakt het niet uit hoe erg de kelderlekkage is. Wij kunnen elke lekkage oplossen. Naast de reparatie zorgen wij ervoor dat uw kelder permanent waterdicht is. Dit geeft een langere levensduur en verhoogt het wooncomfort. Neem snel contact met ons op en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Betoncare reparatie en renovatie Meppel
Betoncare Meppel

Onze specialiteiten

  • Reparatie en bescherming
  • Vochtwering
  • Injectietechniek
  • Renovatie

Door de enorme hoeveelheid aanvragen kunnen wij u helaas niet op korte termijn van dienst zijn

Excuses voor het ongemak